Blogginlägg

Avstängning av Google+ | Säkerhetskopiera din Google+

Försök återbetalning gratis i 30 dagar

Ladda ner nu

Senast uppdaterad den

Adjö Google+. Idag stängs den sociala nätverksplattformen officiellt av men ger fortfarande användare tid att säkerhetskopiera sitt innehåll. Google tillkännagav beslutet att stänga av applikationen för sociala nätverk på grund av ett fel som orsakade enorma mängder användardata att avslöjas i oktober.

Applikationen var ingen match för starka konkurrenter som Facebook eller Twitter. En del av beslutet att stänga av det drevs av lågt användarengagemang.


Säkerhetskopiera ditt Google + -innehåll

Du har fortfarande lite tid att hämta ditt innehåll från det sociala nätverket.

Enligt Google "Vi håller på att ta bort innehåll från konsumentens Google+ konton och Google+ sidor. Denna process kommer att ta några månader att slutföra, och innehållet kan vara kvar under denna tid. Under tiden, om du tidigare skapat innehåll på Google+, kan du hämta och spara ditt återstående innehåll på Google+. Du kanske också kan se och ta bort din återstående aktivitet på Google+. "

Om dina foton eller videoklipp redan finns på Google Foton kan du komma åt dem där.

Du kan hitta instruktioner för att hämta data här.

Läs mer om Googles beslut om att stänga av Google+ här.

Är du ledsen att se Google Plus gå? Berätta för oss nedan.

Gratis guide: 7 "löjligt enkla" steg för att säkra din dator

Klicka här för att ladda ner

Gå med i diskussionen

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv_SESwedish
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese tr_TRTurkish nl_NLDutch jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay sv_SESwedish